A vásárlásainkat érdemes időben megtervezni, főleg, amikor nagyobb összegű és hosszútávú befektetésről van szó. Az árnyékoló beszerzése lehet mindenféle árkategóriában, a napvitorla árak a fillérestől az egészen komoly kiadásig nagyon változóak.

Ezért először is azt kell átgondolni, mekkora felületet szeretnék lefedni vele, mekkora árnyékolóra lesz szükségünk a cél érdekében. A következő, hogy hova szeretnénk. Ugyanis, ha például egy vendéglátóhely teraszára, kertjébe tervezzük a napvitorlát, akkor bizony magasabb napvitorla árral kell majd számolnunk, hiszen a vendégeink biztonsága és védelme a tét. Egy árnyékoló beszerzése ma már ugyanúgy nem a luxus kategóriája, mint ahogy a klíma sem.

Olyan hőséggel kell az utóbbi időkben számolnunk, hogy életvédelem a megfelelő hőmérséklet és UV-sugárzással szembeni felfegyverkezés. Ezért a napvitorla ár megtervezése során ezt is figyelembe kell venni. Ugyanis a mentalitásunk is kihatással lesz a napvitorla ár megtervezésére. Ha a fejünkben ez luxusnak számít, és ki lehet bírni szerintünk a nagy meleget szenvedve is, akkor nem fogunk minőségi termékbe fektetni.

Ilyen esetben jobb, ha nem vezetünk éttermet, vagy kávézót, mert a vendégeink fogják elszenvedni a hozzáállásunkat. A nagyobb területek lefedése mindig drágább egyértelműen, mint egy kisebb házi erkély vagy terasz árnyékolása. A napvitorla ár kiszámolásánál azt is figyelembe kell venni, hogy hány darabra lesz szükségünk adott terület lefedéséhez. És gondolni kell a rögzítéséhez szükséges kellékek költségére is.

A napvitorla árát tehát több tényező függvénye teszi össze, és a saját hozzáállásunk is, de mindenképp legyünk felelősségteljesek, amennyiben közkincsnek számító helyre kell beszereznünk az árnyékolókat. A napvitorlaland.hu oldalán prémium kategóriás, UV-álló, és átlag feletti anyagsűrűségű árnyékolókat szerezhetünk be, különböző alakzatban.