Olyan korban élünk a Földön, amikor rengeteg mindenből választhatunk minden területen. Múltkor épp azon gondolkodtam, hogy mi a manó lehet az oka annak, hogy nem találok a YouTube-on elég electro swing számot, miért lehet, hogy abban a korban kevesebbet készítettek, mint amennyire én vágyok.
Aztán eszembe jutott, hogy lehet, hogy csak ma készítenek mindenből tömeggyártásban több millió különböző verziót. Cserébe az élet is roppantmód felgyorsult és ha az ember kiszáll egy percre akkor szinte követni sem tudja, hogy mi történik.

A bőségnek vannak hátulütői, de vannak olyan elemei is, melyek azért jók. Mondjuk a játszótereken már tényleg mindenféle eszközt láthatunk és persze a hinta még mindig nagy kedvenc. Ezek által a gyerekek készségei többféle módon fejleszthetők. Attól függően, hogy hivatalunkból adódóan különböző játszótéri játékok vásárlásán, vagy épp magánszemélyként saját otthonunkba szánt kerti játékok vásárlásán gondolkodunk, végül egy meglehetősen széles termékkínálattal találkozunk, ha körbenézünk, melyből talán csak a bőség zavara miatt esik nehezünkre a választás.

Az egyik kedvenc játszótéri elem felnőttek és gyerekek körében egyaránt a hinta. A fentiek fényében nem meglepő módon ebből is kismillió példányt találunk a webshopokban. A közterületi és a lakossági játszóterek közt van persze különbség. Míg a lakossági hinták esetében szélesebb anyag és formatervezést láthatunk, ezek jóval inkább tartoznak a könnyűszerkezetes, könnyen amortizálható darabok közé, addig a közterületi hinta kínálatban viszont sokkal masszívabb, acélszerkezetes és időtállóbb darabokat találhatunk – természetesen azért, mert nagyobb igénybevételnek is vannak ezek kitéve.