Vannak, akik kikapcsolódásként játszanak. De te nem. Te magas lángon égsz a verseny hevében. Sütkérezel a dicsőségben, ha élre kerülsz egy ranglistán. Lételemed a küzdelem, ha okosabb, ügyesebb vagy gyorsabb lehetsz az ellenfeleidnél.

Így van? Akkor az App Store a te helyed!

A párviadalok királya

Ha még nem próbáltad ki a Clash Royale-t, akkor itt az ideje! A Supercell zseniális küzdőjátéka tele van olyan lehetőségekkel, amelyekkel megrendítő csapást mérhetsz az ellenfeleidre, és megmutathatod, hogy az utolsókból hogyan lesznek az elsők. A viadalok csak három-négy percig tartanak, így bármikor játszhatsz vele.

Clash Royale

Csapatszellem

A Vainglory többszereplős online csataterén csapatokban vívhatsz meg csatákat. Egy-egy játszma elég hosszú ideig tart, tehát akkor való neked, ha van rá időd, és szeretsz másokkal együtt játszani. Ha kitartóan gyakorolsz, nagyon élvezetes játékban lehet részed. A Vainglory bonyolult ugyan, de a bonyolultsághoz nagy élmény párosul.

Vainglory

Lovagold meg a hullámokat!

Tudod, mi hiányzik ebből a listából? A hajók. Hajók, amelyek hatalmas ágyúkkal vannak felszerelve, és amelyeket továbbfejleszthetsz. Hajók, amelyeket nyugtalan vizeken kell ügyesen navigálni, hiszen a hullámok magasságának fontos szerepe van a célzásban és az ellenséges tűz elkerülésében. Még jó, hogy felkerült a listára a Battle Bay is.

Battle Bay

Kié a legerősebb pakli?

A The Elder Scrolls: Legends az App Store egyik legjobb kártyajátéka. Az összegyűjtött kártyáid segítségével mérheted össze az erődet az interneten a többi játékossal. Ha szereted a kísérletezést és a tökéletes stratégia kigondolását, itt a fantasztikus lehetőség! Ráadásul az Elder Scrolls világából merített kreatív kártyagrafikáknak köszönhetően látványos is. Megtanulása több idődet veszi majd igénybe, mint a lista többi játéka, de megéri.